9

Vacature International trader / Commercieel talent

Wij zijn de LCA Group BV; een jonge en snelgroeiende handelsonderneming met drie zelfstandige Business Units. DocTrade richt zich op de handel in medische artikelen, DSC International op cosmetische -en huidverzorgingsartikelen en tenslotte ABC Pro Hair op de professional haircare producten.

Vanuit ons kantoor en magazijn in Groningen kopen en leveren wij wereldwijd producten aan een divers en groeiend aantal klanten. We spreken onze talen en kunnen zo onze klanten en leveranciers overtuigen dat de LCA Group en haar dochterondernemingen van toegevoegde waarde zijn.

We waarderen en stimuleren het nemen van eigen initiatief door mensen vrijheid te geven in hun werkzaamheden. Wij zijn van mening dat de combinatie plezier, vrijheid en eigen initiatief de basisfactoren zijn voor het bereiken van onze ambitieuze doelstellingen.

Om de groei van onze activiteiten bij te kunnen benen zijn wij opzoek naar nieuwe collega die ons team nog beter en leuker wil maken. Je bent bij ons meer dan welkom om je eerste werkervaring op te bouwen maar ook als je al enige ervaring hebt, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. In beide gevallen kunnen we je passende voorwaarden bieden.

9

Jouw rol

Junior Trader

Binnen ons bedrijf krijg je jouw eigen verantwoordelijkheden op gebied van inkoop, verkoop, logistiek en customer relations. De waan van de dag regeert je agenda, waardoor je veel en snel moet kunnen schakelen. Hard werken doe je graag, maar door slim te werken krijg je meer voor elkaar. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en bent medeverantwoordelijk voor het resultaat.

Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het dagelijks onderhouden van contact met relaties over de hele wereld. De reeds bestaande en door jou nieuw te vinden relaties onderhoud je met enthousiasme en professionaliteit. Reizen en internationale beurzen behoren tevens tot je werkzaamheden.

Het hele proces van offerte tot factuur is jouw verantwoordelijkheid. Uiteraard geven wij je een intensieve training in de verschillende technieken en systemen, op den duur zal je geheel zelfstandig werken.

 

9

Solliciteren?

Als je voldoet aan de gestelde eisen en klaar bent voor een uitdagende rol binnen ons team, nodigen wij je uit om je cv en motivatiebrief te sturen. Wij waarderen de inspanningen van onze medewerkers en streven ernaar een professionele en positieve werkomgeving te bieden bij LCA Group BV.